Hyppää pääsisältöön

Vieläkö on tilaa tälle tuoreelle naisartistille?

Vaikka Briteistä tulee kuumia naisartisteja kuin liukuhihnalta, niin tämä tuore kokelas kannattaa ehdottomasti huomioida!

Brittilaulajatar Jessie Ware // Kuva: http://www.facebook.com/jessiewaremusic

Venla Kokkosen viikon tehona soi Jessie Ware:"110%".

Kyllä. Esittelyssä on jälleen kerran tuore brittiläinen naisartisti. Sinne vaan mm. Emeli Sandén, Delilahin ja Katy B:n muodostaman jonon jatkoksi. Paitsi että tämä mimmi tunkee jonon ohi!

Kyseessä on tuore lontoolainen laulaja-lauluntekijä Jessie Ware. Olemme jo aiemmin soittaneet neiti Warelta biisiä "Running", joka hyväili korvia eteerisyydellään. Nyt Jessie kuitenkin korottaa panoksia uudella "110%" -sinkullaan, joka on muuten 110:n prosentin varmuudella tällä viikolla Venla Kokkosen teho!
 
"110%" on kuin kevään ensimmäinen ihastus. Se nostattaa punan ja hymyn kasvoille, se pakottaa tanssimaan, se kehottaa flirttailemaan, ja se ehdottomasti saa sydämen pomppimaan ja kehon lämpötilan nousemaan. Eteerisyys kohtaa trendikkään tanssibiitin, joka kuorrutetaan Jessie Waren hyväilevällä ja laiskahkolla laululla. Tässä naisessa yhdistyy Lana Del Reyn, Delilahin ja Katy B:n parhaat puolet. Vastustamatonta!

Onko levyhyllyssäsi vielä tilaa tälle laulajattarelle? Kommentoi Venla Kokkosen viikon tehoa!

Kuuntele näyte:

P.S. Jessie Waren debyyttialbumi "Devotion" julkaistaan ensi syksynä.