Hyppää pääsisältöön

Avioehdon ammattilainen, Donald Trump neuvoo Facebookin perustajaa

Donald Trump on antanut Mark Zuckerbergille neuvoja ennen avioitumista.

Donald Trump // Kuva: EPA/ TOLGA BOZOGLU

Diili-pomo ja maailman tunnetuin liikemies Donald Trump on sitä mieltä, että Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin pitäisi ehdottomasti tehdä avioehto, jos tämä aikoo viedä tyttöystävänsä vihille. Trump arvioi Zuckerbergin omaisuuden tulevan olemaan 18 tai 19 miljardia dollaria.

- Jos he menevät naimisiin, ja jostain syystä eroavat seuraavien muutaman vuoden kuluttua, ja vaimo vaatii kymmentä miljardia, silloin nainen on voittanut lottopotin. New Yorkissa nainen saisi suuren osan siitä mitä hänellä (Zuckerbergillä) on, Trump sanoi CNBC:lle.

Trump alkoi kyselemään kuka Zuckerbergin avioehtoa mahdollisesti hoitaa ja sanoi, että hän vilkaisisi mielellään papereita. Trumpin mukaan hän on ”ammattilainen” kun kyse on avioehdoista. Kysyttäessä Trumpilta millaiseen summaan Zuckerbergin vaimon tulisi suostua hän sanoi olevansa itse pihi näissä asioissa.

- Okei, minun mielestäni hän voisi saada miljoonan. Se olisi jo erittäin hyvä.

Video, jossa Donald Trump antaa Zuckerbergille neuvoja löytyy täältä.

Lähteet: Huffington Post, CNBC