Hyppää pääsisältöön

Huipputuottaja raivostui toimittajalle: En vain suostu tähän

Mark Ronson poltti hihansa täysin, kun hänen suuhunsa laitettiin sanoja Amy Winehousesta ja Adelesta.

Mark Ronson // Kuva: facebook.com/markronson

Verkossa levisi kulovalkean tavalla tieto siitä, että Amy Winehousea olisi vaivannut Adelen tulo musiikkimarkkinoille. Tiedon väitettiin tulleen Winehousen tuottajana toimineen Mark Ronsonin suusta. Ronsonin väitettiin sanoneen, että Amyn vielä eläessä Adele olisi tehnyt hänestä levottoman ja hermostuneen. Ronson kumosi väitteet täysin ja paasasi, ettei tule enää puhumaan Amy Winehousesta sanaakaan.

- Harvemmin reagoin, jos minua on lainattu väärin tai minusta levitellään väärää tietoa, koska se lisää vain aiheen keräämää huomiota. Tällä kertaa en vain v*ttu suostu tähän. Toimittaja väitti minun sanoneen, että Amy oli ”hermostunut” Adelen menestyksestä, Jeesus sentään, Ronson kirjoitti Facebookin fanisivuilleen.

Hermostunut tuottaja jatkoi, että toimittaja kirjoitti lainaukset aivan oman mielensä mukaan.

- Siellä on niin paljon vääriä lainauksia. Voin kertoa, että kaveri kirjoitti ihan omasta päästään, sillä hän käytti sellaisia sanoja ja kieltä mitä minä en v*ttu ikinä käyttäisi.

Ronson sanoo, että haastattelun aikana kyseinen toimittaja hiillosti häntä Winehousesta.

- Lopulta sanoin hänelle, että Amya himotti päästä takaisin studioon ja muiden artistien viimeaikainen menestys oli saanut hänet innostumaan. Siinä kaikki ja kaikki muut sanat ovat täysi loukkaus minulle, Amylle, Adelelle ja kaikille jotka lukevat tuota p*skaa.

Ronson pahoittelee fanisivuillaan sitä, että menetti hermonsa tapauksen vuoksi.

- Anteeksi, että suutun niin pirusti jostain täysin mitättömästä, mutta tietyt vääryydet on vain korjattava. Olen oppinut läksyni, enkä aio enää vastata kysymyksiin tytöstämme (Winehousesta).

Lähteet: facebook.com/markronson