Hyppää pääsisältöön

Matkailu inspiroi suomalaisranskalaisen pariskunnan hittinikkarointiin

Suomalaisranskalaisen pariskunnan Eva & Manun Feet in the Water soi Uuden musiikin aamuvuoron Viikon tehona.Kuuntele näyte:

Eva & Manu

Amerikkalaisesta musiikkiopistosta toisensa löytänyt kaksikko Eeva Louhivuori ja Manu Laudic muodostavat Eva & Manu -nimisen duon, jonka musiikki saattaa olla jo ennestään tuttua innokkaille musiikin ja matkustelun seuraajille.

Eurooppaa yhdessä kiertänyt pariskunta nousi julkisuuteen Travel in Music -bloginsa myötä, missä he julkaisivat musiikkivideoitaan kertoen matkustelustaan, kohtaamisistaan ja kokemuksistaan työskennellen mm. ranskalaisilla ja italialaisilla luomutiloilla. Uuden musiikin iltavuoron haastattelussa vuosi sitten pörähtänyt Eeva ylisti musiikin tekemistä tien päällä, ja väläytteli kokonaisen albumin olevan jo tuloillaan. Nyt on aika lunastaa lupaukset. 

Eeva & Manu ovat kiertäneet viime aikoina myös kotimaisia klubeja ja saaneet erittäin lupaavan vastaanoton suomalaiselta yleisöltä. Tulevan albumin ykkössinkku Feet in the Water on nyt löytänyt tiensä ison levy-yhtiön tuotannon pariin ja uudeelleenjulkaisun myötä myös Uuden musiikin aamuvuoron Viikon tehoksi. Biisiin on saatu uudelleenäänityksessä tarvittavaa pontta, jonka avulla teos on noussut herttaisesta nuotiolaulusta herkäksi pop-kappaleeksi, joka seuraa trendikkäästi neo-folkin jalanjälkiä.

Onko luvassa seuraava suomalaissensaatio, jota kelpaa näyttää ja soittaa ulkomaalaisillekin siskoille ja veljille, vai jälleen pliisu yritys nyhjäistä jotain sisällöttömän hypetyksen luomasta kuplasta?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 10.40 ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).