Hyppää pääsisältöön

"Panisin" - Vuoden 2012 Kesäkumibiisi on täällä!

 Odotettu Kesäkumibiisi on saanut ensisoittonsa...  

DUO-yhtye (Tiia ja Jenni YleX Aamun vieraina) // Kuva: Aleksi Ruuskanen

Yksi alkukesän kohokohdista koettiin tänään YleX Aamussa kun YleX:n vuoden 2012 Kesäkumibiisi sai ensisoittonsa. Tänä vuonna kappaleen esittää DUO-niminen duo ja kappaleen nimi on Panisin. DUOn Tiia ja Jenni esittelivät kappaleen suorassa lähetyksessä ja kertoivat yhtyeen taustoista.

Tiia ja Jenni ovat tunteneet toisensa pitkään ja DUOn esiaste operoi kirkon bändissä, jossa daamit soittivat kitaraa. Myöhemmin DUO on hankkinut esiintymiskokemusta mm. Kannelmäen baareissa, jossa settilistalla oli lähinnä covereita ja erityisesti nyyhkyballadeita.

Nyttemmin tyylilaji on vaihtunut tanssimusiikkiin ja Panisin on taatusti yksi kesän tarttuvimmista kertosäkeistä. Kappaletta tulet kuulemaan tiuhaan YleX:n taajuudella ja liveversiona mm. Legendaarinen ilmaiskonsertti vaihtaa paikkaa - YleXPop tänä vuonna Tampereella!.

Tsekkaa haastattelu täältä.

Lähteet: YleX