Hyppää pääsisältöön

Kadonneiden poikien mahtitukka tekee paluun - Rufio saa oman elokuvansa

Muistatko vuonna 1991 tehdyn Hook -elokuvan? No nyt se saa jatkoa. Tavallaan.

Rufio (Dante Basco) elokuvassa Hook - Kapteeni Koukku // Kuva: Amblin Entertainment

Steven Spielbergin ohjaama Hook - Kapteeni Koukku saa jatkoa kun yksi aikuisen Peter Panin seikkailusta kertovan elokuvan hahmoista saa ihan oman elokuvansa. Kyse on Kadonneiden poikien johtajasta, punamustasta tukastaan tutuksi tulleesta Rufiosta.

Rufio oli Hook -elokuvassa Kadonneista pojista se villein. Hän skeittasi purjeiden avulla ja otti osaa miekkataisteluihin. Nyt leffassa tukkaidolia näytellyt Dante Basco on paljastanut, että jatkoa on luvassa. Rufioon keskittyvä elokuva tulee olemaan esi-osa Spielbergin Hookille, eli Bascoa ei roolissa enää nähdä - Kadonneet pojat kun eivät vanhene vaan ovat aina villejä muksuja. Siihen ei 36-vuotias näyttelijä enää taipuisi.

- Kehittelemme parhaillaan elokuvaa Rufiosta. Sen juoni on ihan hullu. Nämä käsikirjoittajat ovat kehittäneet kokonaisen tarinan sille miten hän saa irokeesinsä.

Crave Online -verkkosivuston kanssa aiheesta jutellut Basco paljasti, että elokuvan käsikirjoitus perustuu Rufiosta työstettyyn opiskelijamusikaaliin.

- Heidän oli tarkoitus viedä musikaali off-Broadwaylle, mutta sitten he menettivät vakuutensa ja saapuivat Hollywoodiin. Jos joku on sen näytelmän nähnyt, niin elokuva on se sama, mutta uusi versio on aika intensiivinen. He ovat lisänneet siihen toimintaa. En ole nähnyt näytelmää, mutta minusta tuntuu että he lisäsivät lisää taustatarinaa Rufiolle, kuten sen miten hänestä tuli Rufio. Olin vaikuttunut lopputuloksesta. Tämä elokuva on siis kehittelyssä.

Basco toimii tulevan elokuvan tuottajana. Ohjaajaksi on jo palkattu Rpin Suwannath, joka on aiemmin työstänyt erikoisefektejä elokuviin kuten X-Men ja The Matrix.

Lähteet: Crave Online