Hyppää pääsisältöön

Provinssirockin räjäyttäjä löytyy tanssimusiikista - lisänimiäkin mahdollisesti luvassa

Provinssirockin tiedottaja Milla Hautalan mukaan tanssimusiikille lauantaiksi pyhitetyn Renegade-teltan kattauksessa on vielä liikkumavaraa. Muutaman artistin kanssa pyöritelläänkin mahdollisia kiinnityksiä.

M83 // Kuva: https://www.facebook.com/m83music

Kolmen viikon päästä alkavan Provinssirockin järjestelyt ovat sujuneen kommelluksitta. Lippuja on myyty, mutta varsinaista myyntirysäystä odotellaan vielä.

- Epäilen, että loppuunmyydyksi menee, mutta nähtäväksi jää mikä lopullinen tilanne sitten on. Toivotaan, että kauppa vielä käy hyvin, tiedottaja Milla Hautala kertoo.

Uusia artistikiinnityksiä Hautala ei pysty lupaamaan, mutta ainakin lauantain konemusiikkitapahtuma Renegade Electrostagen kattauksessa on liikkumavaraa.

- Vielä hiukan pyörittelemme muutaman artistin kanssa kiinnityksistä. Mahdolliset kiinnitykset liittyvät Renegade-teltan artisteihin. Vaihtuu aika lailla lennosta noi artistit lauantai-päivän aikana, Hautala myöntää.

Vaikka festareilla Hautalan sanojen mukaan onkin yli 20 pääesiintyjää, vahva veikkaus kesän hittikeikan vetäjäksi hänellä on.

- Uskoisin, että se löytyy tuolta tanssimusiikin puolelta tänä vuonna. M83 saattaa rajäyttää hyvinkin pankin, kuten myös Mastodon. Mastodonilla on hyvin monenlaista fanikuntaa, eikä se ole vain yhden musiikkigenren bändi, Hautala perustelee.

Provinssirock järjestetään 15.17. kesäkuuta Seinäjoella. M83:n ja Mastodonin ohella esiintyjäkattaukseen kuuluvat Slayer, Snow Patrol, Justice Live, Billy Talent ja Eagles of Death Metal.

Lähteet: YleX