Hyppää pääsisältöön

Ennakkosuosikki Loreen: Sisäinen ääneni pakotti osallistumaan euroviisuihin

Ruotsin euroviisuedustaja Loreenista ennustetaan kisojen voittajaa Euphoria-hitillään. Tänään TV2:lla kello 22 alkavassa toisessa semifinaalissa selviää, jatkaako ruotsitar finaaliin.

Loreen // Kuva: Facebook / Loreen

Ruotsi vie tänä vuonna euroviisujen voiton, ainakin mikäli vedonlyöntitilastoihin ja ennakkohypeen on uskominen.

- Olen todella imarreltu. Uskon, että suurin syy miksi ihmiset arvostavat kappalettani on, että se tulee suoraan sydämestä. Siitä esityksessäni onkin kyse, teen asiat täydestä sydämestä omalla tavallani, Loreen kertoo YleX Himotuimmat -ohjelman haastattelussa.

Loreen osallistui euroviisujen Ruotsin karsintaan, Melodifestivaleniin, myös vuonna 2011. Tuolloin nainen ei päässyt jatkoon, eikä missään nimessä uskonut osallistuvansa kisaan enää uudelleen.

- Kisoihin osallistuminen on todella työlästä ja vei paljon energiaa. Mutta kun kuulin Euphorian ensimmäistä kertaa, rakastuin siihen. Luotan aina vaistooni, ja jokin ääni käski minua osallistumaan kilpailuun uudelleen. Tällä kertaa pystyin tekemään asiat vähän eri tavalla, Loreen selvittää.

YleX Himotuimmat -ohjelmassa lauantaina kello 11 alkaen selviää, milloin Loreen on tuntenut euforiaa ja mitä laulaja lupaa tekevänsä, jos nousee Himotuimmat-listan kärkeen.

Lähteet: YleX