Hyppää pääsisältöön

Sauli Koskinen juontaa Näytös 2012 -tv-ohjelman - YleX raportoi parhaat palat tapahtumasta

YleX on mukana Helsingin Suvilahdessa tänään 25.5. järjestettävässä Näytös 2012 -muotitapahtumassa.

TV-lähetyksen juontajat Sauli Koskinen ja Anni Hautala. // Kuva: Yle Teema

Viikonlopun juontaja Anne Lainto ja tuottaja Inari Fernández raportoivat kevään trendeimmästä muotitapahtumasta Viikonlopun uudessa lifestyleslotissa. Fashionista fiilistelyjä, julkkishaastatteluja ja muotinäytöshuumaa kuullaan lauantaina 26.5. Lifestyleslotin radiorepparissa kello 16 jälkeen.

YLE Teema on viettänyt kuluneella viikolla muotiviikkoa, joka huipentuu perjantaina suorana lähetettävään Näytös 2012 –ohjelmaan. Ohjelman juontaa Los Angelesissa asuva muoti- ja mediapersoona Sauli Koskinen The Voice –radiokanavalta tutun Anni Hautalan kanssa.

Näytös 2012 marssittaa catwalkille neljä uutta suomalaista muotimerkkiä. Mukana ovat uudet mallistot Saara Lepokorvelta, R/H:lta, Sasu Kaupilta ja Ensaemblelta. Katsoja pääsee seuraamaan sekä bloggaajien ja muiden muoti-ihmisten etkoja että itse muotinäytöstä. Näytös 2012 –ohjelma toteutetaan Yle Teeman, designpääkaupungin ja Aalto-yliopiston yhteistyönä.

Näytös 2012 -muotispektaakkeli Teemalla suorana tänään 25.5. klo 20 alkaen. YleX Viikonlopun lifestyleslotti kuullaan joka lauantai klo 16 alkaen.