Hyppää pääsisältöön

Tällaisen biisin Happoradio tekisi YleXPopista – Arto Tuunelan parta

YleXPop järjestetään Tampereen Keskustorilla lauantaina 2. kesäkuuta. Tapahtumassa esiintyvän Happoradion solisti Aki Tykki kertoi millaisen biisin tekisi YleXPopista.

Happoradion laulaja Aki Tykki // Kuva: Levy-yhtiö

2. kesäkuuta Tampereen Keskustorilla järjestettävän ilmaiskonsertin esiintyjät ovat Happoradio, Paleface, Elokuu ja Pariisin Kevät. Happoradion solisti, Aki Tykki odottelee jo hieman jännittyineissä tunnelmissa YleXPopin keikkaa.

- Hyvillä, odottavilla ja vähän jännittyneillä fiiliksillä olen lähdössä konsertoimaan YleXpopiin. Kyseisille kinkereille ei olla aikaisemmin päästykään, joten siistii olla mukana nyt. Tässä on meillä alla pari vapaata viikonloppuakin niin että ollaan ainakin hyvin levänneitä kun lavalle noustaan. Tämä on myös rakkauden kesän 2012 ensimmäinen festariveto joten sikälikin on juhlava fiilis!

Kyseessä on Happoradion 22. esiintyminen Tampereella, joten kaupunki on Tykin mukaan bändille hyvin tuttu.

- Meille se on aina ollut lempeä konsertointikaupunki, ehkä sitä ei ihan turhaan kutsuta suomirockin kotikaupungiksi. Alusta lähtien ollaan saatu käydä siellä usein ja aina on ollut meiningit kohdillaan.

Jos tekisit YleXpopista biisin, niin mikä sen nimi olisi?

- Sen nimi olisi Arto Tuunelan parta ja se kertoisi olotilastani kun seuraan Pariisin Kevään keikkaa lavan sivusta valkoviini-sprite käsissäni. Kertosäkeessä leppeä kesätuuli liepottaa Arton partaa.

Happoradiolla on edessään keikkatäyteinen kesä, jonka jälkeen bändi lomailee.

- Jäämme elokuun 4. päivän jälkeen pitkälle keikkatauolle, täytyy ottaa nyt kaikki ilo irti tästä kesästä, Aki Tykki fiilistelee.

Lähteet: YleX