Hyppää pääsisältöön

Facebookin osakkeiden arvo laski - U2:n Bono menetti tällä viikolla 342 miljoonaa dollaria

Rahaa tulee ja menee.

U2-yhtyeen Bono Suomessa konsertoidessaan. // Kuva: Tomi Mikola/ YLE

U2-yhtyeen nokkamies Bono on toiminut Facebookin rahoittajana jo pidemmän tovin, jonka johdosta rokkarilla on hallussaan merkittävä määrä yhteisöpalvelun osakkeita. Kun firma meni pörssiin, tuli Bonosta kenties maailman rikkan rock-muusikko, joskin mies itse on kiistänyt väitteet.

Facebookin osakkeiden hinnat ovat kuitenkin tämän viikon aikana laskeneet alkuperäisestä yli 15 prosenttia ja Bonon osakkeiden valtavasta arvosta on tipahtanut pudotuksen myötä peräti 342 miljoonaa dollaria!

Nyt aurinkolasiensa takaa maailmaa katseleva irkkustara ei voi muuta kuin odotella osakkeiden nousua, mikäli haluaa jonain päivänä lunastaa Facebookista mukavan potin. Ei stara ihan matti kukkarossa olisi nytkään - osakkeiden arvonlaskusta huolimatta Bono omistaa yrityksestä 2.3 prosenttia eli kaiken myydessään tienaisi vieläkin 1,84 miljardia dollaria.

Lähteet: NME