Hyppää pääsisältöön

JVG kiilasi Himotuimmat-listan kärkeen

Uutta musiikkia Himotuimmat-listan kärjessä!

JVG:n pojat poseeravat aurinkolasit päässä // Kuva: Andrei6000

JVG:n kesäinen rallatus Kran Turismo nousi toisella Himotuimmat-listaviikollaan kaikkein himotuimmaksi kappaleeksi. JVG:n JVG.fi -albumia kuullaan ensi viikolla YleX:ssä viikon albumina

Toiseksi eniten himoittu kappale on myös tämän viikon kovin nousija. Suoraan uutuuskappaleesta Himotuimmat-listan sijalle 2 kohosi Eva & Manu biisillään Feet in the water. One Directionin One Thing jäi himotuimmat-listan kolmanneksi.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa sinä määräät juoksujärjestyksen. Voit valita joka viikko omat suosikkisi YleX:n soittolistalta ja vaikuttaa siihen, mitkä biisit soivat lauantaisin YleX Himotuimmat TOP-20:ssa.

YleX Himotuimmat -listan kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta. Soittolistalle nousee joka viikko uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu. Koskemattomuus YleX Himotuimmat -äänestyksessä on voimassa vain silloin, kun kappale komeilee YleX Himotuimmat -listan kärjessä.