Hyppää pääsisältöön

Suomeen oma Britney Spears – 13-vuotias Tuuli debytoi The Rasmus-muusikoiden avulla

Warner Musicin uusi kiinnitys on 13-vuotias Tuuli.

Tuuli

Koko pienen ikänsä esiintynyt Tuuli on tehnyt debyyttialbumillaan yhteistyötä The Rasmuksen Lauri Ylösen ja Pauli Rantasalmen kanssa. Lisäksi Tuulin tulevan albumin Kotibileet-kappaleella vierailee Puhuva Kone.

Tuuli on koululaistyttö Espoosta, joka hapuili jo polvenkorkuisena estradille esiintymään. Tuulilla on kotonaan pieni studio ja PA-laitteet, joiden avulla hän harjoittelee esiintymistä ja laulamista. Tuulin harrastuksiin kuuluvat myös pianonsoitto, showtanssi, musiikkiteatteri ja uinti.

Tuulin debyyttivideo löytyy täältä. Video tuo mieleen Britney Spearsin debyyttihitin ...Baby One More Time, jossa nuori Briitu tanssii koulun käytävillä ja istuu luokkahuoneessa.

Lähteet: Warner Music