Hyppää pääsisältöön

Axl Rose teki klassiset – yleisö kaikkosi Guns N’ Rosesin keikalta

Guns N’ Roses saapui lavalle niin myöhään keikallaan Manchesterissa, että osa fanit joutuivat jättämään keikan kokonaan välistä tai kesken.

Axl Rose // Kuva: Facebook Axl rose Official

Guns N’ Rosesin keulahahmo Axl Rose on tunnettu siitä, että miestä joudutaan usein odottamaan lavalle hyvin pitkään. Tällä kertaa yleisö odotti yhtyettä tunnin ja viisitoista minuuttia Manchesterissa Englannissa. Osa yleisöstä poistui paikalta jo ennen keikan alkamista.

Guns N’Roses veti kolmituntisen setin ja lopulta tiistainen keikka päättyi kahdelta yöllä. Koska keikka alkoi yli tunnin myöhässä se luonnollisesti myös päättyi myöhemmin.

Osa yleisöstä oli liikkeellä julkisiin kulkuvälineisiin luottaen, joten he joutuivat poistumaan paikalta ehtiäkseen viimeisiin vuoroihin. Tästä syystä Gigwisen mukaan noin 40 prosenttia yleisöstä poistui vielä kesken keikan.

Lähteet: Gigwise