Hyppää pääsisältöön

Popin kuningatar vinoilee Lady Gagalle kiertueellaan - katso!

Madonna piikittelee huolella Lady Gagalle tulevalla MDNA-kiertueellaan.

Madonna Girl Gone Wild // Kuva: facebook.com/madonna

Poptähti Madonnan odotettu MDNA-maailmankiertue alkaa huomenna Tel Avivista, Israelista. Yhteisöpalvelu YouTubeen on vuotanut videoita harjoituksista, joista selviää Madonnan piikittelevän keikan aikana kollega Lady Gagalle. Videolla kuullaan ja nähdään Madonnan esittämässä Express Yourself -ysärihittiään. Kesken kappaleen poptähti kuitenkin muuttaa sanat ja alkaa laulaa Lady Gagan Born This Way -kappaletta. Lopuksi Madonna kuittaa olevansa ainoa oikea popin kuningatar laulamalla 'She's not me'(hän ei ole minä).

Madonna tahtonee piikitellä nuorempaa popparia, sillä edellämainitut kappaleet ovat erittäin samankuuloisia ja Gagaa on aiemmin kritisoitu jopa plagioijaksi. Gaga kertoi Born This Way -hittinsä aikaan Madonnan antaneen siunauksen biisille, mutta Madonna totesi Born This Wayn olevan vain uusi versio Express Yourselfista.

Katso Madonnan harjoitusvideo TÄÄLTÄ (YouTube).

Lähteet: YouTube.com