Hyppää pääsisältöön

Sinun tarinasi koskettaa meitä jokaista

Tämä on elokuva ja lahja sinulle. Anna hyvän kiertää ja muista ihmisiä silloin, kun on sen aika.

Tietolaatikko

Yle - Sinun tarinasi -brändifilmin tekijät:
Kirjoittaja: Antti Huttunen / Yle
Tuottaja: Jasmiini Lappalainen / Yle
Musiikki: RSO
Säveltäjä: Jani Niinimäki / Yle, RSO
Luenta: Matti Ristinen
Ohjaaja: Miikka Lommi / Kennel Helsinki
Vastaava tuottaja: Petteri Lehtinen / Kennel Helsinki
Kuvaaja: Tuomas Järvelä
Leikkaaja: Antti Kulmala
Stylisti: Jonna Lehtinen
Linjatuottaja: Johanna Tarvainen
Maskeeraaja: Salla Yli-Luopa
Valaisu: Miska Rämö
Äänisuunnittelu: Juri Seppä
Värimääritely: Adam Vandor
Casting: Anna-Maija Salmi / Kennel Helsinki

Kuuntele. Kuuletko?

Sinua odotetaan. Koko maailma ja kaikki sen pienet ihmeet odottavat, että löytäisit ne. Edessä on niin paljon uutta ja vierasta, että moni kavahtaa pienuuttaan ja pelkää.

Ei kannata pelätä tai jää hyvä elämä elämättä. Pidä silmäsi auki niin olet vapaa näkemään kaiken. Mielikuvituksen voima tekee meistä rajattomia.

Toiset uskovat omistavansa jotain, jotkut paljonkin. Mutta maailma,se kuuluu elämänhaluisille. Ja tulevaisuus - se kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen. Eikä kauneudesta voi saada kyllikseen. Ahmi siis elämää, sillä siinä kohtuus on ehdottomasti liian vähän.

Kävele vierasta reittiä töihin. Hymyile tuntemattomille. Soita vanhalle ystävälle. Laula. Tanssi. Kysy, mitä naapurillesi kuuluu. Usko unelmiisi. Tartu hetkeen ja ole läsnä siellä missä olet. Anna anteeksi. Anna elämälle mahdollisuus. Anna suukko. Anna syitä iloon - niillekin, jotka eivät sitä mielestäsi ansaitse. Muista, että heikot ovat julmia, ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta. Ja muista, että kyllä sinussa voimaa piisaa. Aina et ehkä tiedä, oletko onnellinen vai surullinen, tai kumpaa edes pitäisi olla.

Pysähdy ajattelemaan, mutta pysähdy vain ajatellaksesi. Et koskaan saa taltutettua hevosta, jos jäät aidalle istumaan. Naura elämälle. Naura vastoinkäymisille. Naura itsellesi ennen kuin muut ehtivät.

Lähde matkaan ja etsi polku, jotta voit kulkea sen sivussa. Etsi joku, josta pitää kiinni. Etsi joku, joka kuuntelee. Haluaa ymmärtää ja haluaa kuunnella. Jos etsit vain yhtä asiaa, se jää ainoaksi, jonka ikinä löydät. Etsi tarinasi. Sinun tarinasi.

Teksti: Antti Huttunen

Kommentit