Hyppää pääsisältöön

Happoradion Aki Tykki: Toivoisin että jonain vuotena saataisiin tehdä Kesäkumibiisi ja jättää jälkemme historiaan

Happoradio esiintyy parhaillaan YleXPopissa Tampereen Keskustorilla.

YleXPop Happoradio 2.6.2012 // Kuva: Maria Rautio

Kyseessä on poppoon ensimmäinen YleXPop-keikka koskaan.

- Olen ihmetellyt sitä miksi me ei olla oltu täällä aiemmin, mutta nytpähän ollaan, Tykki kommentoi.

Happoradio on suunnitellut myös Kesäkumibiisiä ja haluaisi joskus tehdä sellaisen.

- Voin myöntää, että me ollaan mietitty useita vuosia sitä ja lupaan, että jos meille tulee joskus riittävän hyvä idea, niin sitä kyllä tarjotaan. Se kappale, josta tuli Rakkaus niin siitä olis saattanut tulla Kesäkumibiisi, mutta se meni sitten muuhun käyttöön. Toivoisin että jonain vuotena saataisiin tehdä se ja jättää jälkemme historiaan, laulaja sanoo.

Aki Tykki fiilistelee festarikesää tänä vuonna poikkeuksellisen paljon, sillä 4. elokuuta yhtye vetäytyy tauolle.

- Ihan ensiksi me aiotaan lomailla. Se on se syy, miks me pidetään tää tauko. Luulisin että koko loppuvuotena ei tehdä mitään, mutta sitten aletaan tekemään rauhassa biisejä. Tehdään uusi levy sitten kun siltä tuntuu. Pääsee myös kehittymään, kun lepää välillä, Tykki perustelee.

Muusikko uskoo, että tauon aikana tulee ikävä faneja.

- Kyllä varmasti tulee yleisöä ikävä, erityisesti keikkoja. Tiedän sen että kun tauko alkaa, niin voi tulla ahdistuksia. Me pidetään sellainen takaportti, että jos alkaa tosi paljon tehdä mieli mennä keikalle, niin sitten vaan mennään. Tehdään vaikka akustinen rundi, mies pohtii.

YleXPop on parhaillaan käynnissä Tampereen Keskustorilla. Tapahtuma on ilmainen ja sitä voi seurata suorana myös radiosta ja YleX Areenasta.

Lähteet: YleX