Hyppää pääsisältöön

PMMP palkitsee aktiiviset fanit ruhtinaallisesti

Paula ja Mira jatkoivat lausetta Himoartistihaastattelussa ja lupasivat viihdyttää fanejaan ilmaiseksi.

PMMP vappuna kuumailmapallossa // Kuva: Ninni

PMMP:n Paula ja Mira kertoivat YleX:n Himoartistihaastattelussa himoitsevansa tulevaa keikkakesää. Palo yleisön eteen on niin kova, että mimmit lupasivat esiintyä ilmaiseksi, jos Heliumpallo nousee Himotuimmat-listan kärkeen.

- Jos kappaleemme on Himotuimmat-listan ykkönen, esiinnytään ilmaiseksi Helsingissä. Rautatieasemalla käydään se biisi kajauttamassa!

Heliumpalloa voit äänestää Himotuimmat-listalle täällä.

11. kesäkuuta julkaistava Rakkaudesta-albumi pitää PMMP:n kiireisenä tänä kesänä. Ensi kesänkin keikat ovat kuulemma jo suunnitteilla.

- Nyt on 10 vuotta siitä että on perustettu bändi, mutta ensi kesänä on kymmenen vuotta siitä kun aloitettiin keikat. 10-vuotis juhlakiertue on tulossa!

Ensi viikolla viikon albumina soiva Rakkaudesta pyörii teemaltaan rakkauden ympärillä. Vaikka Jori Sjöroosin säveltämät ja Paula Vesalan sanoittamat kappaleet kertovatkin kliseisestä aiheesta, ei levyllä kuulemma kuulla "hei me erotaan ja nyt ahdistaa" -tarinoita. Paula Vesala ei mielellään avaa sanoituksiensa perimmäisiä tarkoituksia, mutta Himoartistihaastattelussa hän paljasti hieman Jeesus ei tule, oletko valmis -kappaleen tarinaa.

- Sen verran voin siitä biisistä sanoa että me eletään maassa, jossa ei suvaita kuin yhdenlaista rakkautta ja yhdenlaisia parisuhteita.

Lähteet: himoartistihaastattelu