Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Diandran kappaleesta Out of my head?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Diandra Flores YleX Iltapäivän vieraana // Kuva: Maria Rautio / YleX

Kuka? Diandra: Out of my head

Mitä? Idols-voittaja Diandra Floresin kakkossinkku Out of my head sai ensisoittonsa tänään 4. kesäkuuta. Toisin kuin Idols-voittajalle tehtailtu Onko Marsissa lunta? –kappale, tämä kappale on (kuten nimi antaa ymmärtääkin) englanninkielinen. Diandran debyyttilevy julkaistaan heinäkuussa.

Hä? Diandra itse on luonnehtinut debyyttilevyään ”sillisalaatiksi, josta löytyy jokaiselle jotakin.”