Hyppää pääsisältöön

Johnny Depp tykkäsi rannekoruista ennen sinua - joten sai nyt arvostetun muotipalkinnon

Helyt ranteissa toivat staralle palkinnon.

Johnny Depp / Pirates of the Caribbean // Kuva: Walt Disney Pictures

Näyttelijä Johnny Depp noteerattiin eilen Yhdysvalloissa tyylitaituruudestaan, kun Council of Fashion Designers of America (CFDA) palkitsi herran Fashion Icon -pystillä. Pokaalin vastaanottaminen on aikamoinen kunnia, sillä aikaisemmin se on myönnetty mm. Elizabeth Taylorille ja Audrey Hepburnille. Depp on ensimmäinen miesvoittaja palkinnon pitkäaikaisessa historiassa.

Muoti-ikoni valitaan äänestyksellä, johon osallistuu 700 muotialan ammattilaista. CFDA:n johtaja Steven Kolb kertoi People -lehdelle, että Depp on saanut ääniä joka vuosi.

- Hän ei mieti mitä muut ajattelevat. Siksi me hänestä pidämme. Hänellä ei ole minkäänlaista pelkoa ja hän pukeutuu vain itseään varten. Nykyään näkee joka toisella tyypillä rannekorun tai pari. Ja sitten Johnnyllä niitä puolestaan on ranteessa neljäkymmentä ja hänellä niitä on ollut jo pidemmän aikaa.

Järjestön johtajistoon myöskin lukeutuva muotisuunnittelija Diane von Furstenberg puolestaan pitää herraa vähän vaarallisena.

- Johnnyssa on jotain todella autenttista ja sen näkee hänen silmistään. Hän on samalla kiva ja tuhma. Hänen persoonassaan ja tähteydessä on jotain nöyrää. Arvostan persoonallisuutta.

Deppillä menee nyt lujaa palkintojen suhteen. Viime sunnuntaina hänet palkittiin MTV:n elokuvagaalassa elämäntyöstään Generation Award -palkinnolla.

Lähteet: People