Hyppää pääsisältöön

PMMP: Vahingossa tuli tehtyä uran paras levy

Tällä viikolla YleX:n viikon albumina soivan PMMP:n Rakkaudesta-levyn intensiivinen purkitus Jori Sjöroosin hoivissa jätti Paula Vesalalle ja Mira Luodille haikeat ja kiitolliset fiilikset.

PMMP 2012 // Kuva: Juhani Kenttämaa

- Kauhean haikeata, että levynteko taas loppui. Meillä on kauhean kiitollinen fiilis, että saa tehdä tällaista työkseen ja että tämä kolmikko on kasassa vielä kymmenen vuoden jälkeen. Tuli vielä vahingossa tehtyä meidän mielestä uran paras levy, Paula ylistää.

Paulalta ja Miralta eivät ylistyssanat lopu kesken, kun puhe siirtyy yhtyeen hovituottaja/-säveltäjä Jori Sjöroosiin.

- Sitä varmaan harmittaa, ettei se tee näitä biisejä vaikka Britteihin, vaan suomalaisille lehmille, Paula nauraa.

- Sillä olisi mahdollisuudet mihin vaan, se on nero, Mira jatkaa.

Mira kaivaa haastattelun lomassa Jorilta levytysprosessin päätteeksi tulleen tekstarin.

- Oltiin syömässä ja Jorin piti lähtee takaisin kotiin. Meiltä pääsi itku, kun hän vilkutti vielä ikkunan takana. Hän laittoi tekstarin, että ”oli itku tosi lähellä, mut muistin et boys don’t cry. Mut sit muistinkin et oonkin jo mies. Ootte niin rakkaita ja se tuntuu niin hyvälle et saan olla teidän kanssa. Tosi paljon rakastan teitä”, Mira lukee.

PMMP:n Rakkaudesta-albumi soi tällä viikolla YleX:nPMMP:n makaaberi tanssi rakkauden ja toivon puolestaPaulan ja Miran haastattelupätkiä voi kuunnella tällä viikolla Uuden musiikin aamu- ja iltavuorossa joka päivä.

Lähteet: YleX