Hyppää pääsisältöön

Sauli Koskisen erikoishaastattelu YleX:ssä tulevana viikonloppuna

Viikonlopun Lifestyleslotissa Sauli paljastaa muun muassa salat punaisen maton tyylistään.

Sauli Koskinen YleX Viikonlopun vieraana

Erittäin harvoin haastatteluja antava mediapersoona, tyylitaituri ja Suomen Hollywood-vävypoika Sauli Koskinen kävi tekemässä menneellä viikolla haastattelun YleX Viikonlopun juontaja Anne Lainnon ja tuottaja Inari Fernándezin kanssa uuteen Lifestyleslotti-ohjelmaosioon.

Haastattelussa Sauli kertoo tyylistään ja muun muassa siitä, miten tuunasi asunsa Elton Johnin bileisiin. Hän puhuu myös avoimesti ulkonäköpaineista Hollywoodissa ja paljastaa, käyttävätkö he Adam Lambertin kanssa samoja vaatteita.

Sauli Koskisen haastattelu kuullaan tulevana lauantaina 9.6. YleX Viikonlopun Lifestyleslotissa klo 16. YleX Viikonloppu joka lauantai ja sunnuntai klo 13-17.

Lähteet: YleX