Hyppää pääsisältöön

PMMP:n uudella levyllä piisaa yllätyksiä: räppiä, Paulan viulunsoittoa sekä nimekäs solistivieras

YleX:n Viikon albumina soi tällä viikolla PMMP:n Rakkaudesta-albumi.

PMMP promokuva 2012

Ensi viikolla julkaistavan albumin ainoa artistivieras on Tytöt-kappaleella fiittaavaa Mariska.

- Se lähti siitä, että olin pelkuri ton räpin kanssa, että taipuuko mun turkulainen kieleni siihen. Se oli vähän ristiriitaista, että vinguin tota biisiä levylle, mutta en kuitenkaan osaa räpätä, Mira Luoti kertoo Juhani Kenttämaan haastattelussa.

Mira ja Paula ylistävät yhteen ääneen vuosien varrella tutuksi tullutta Mariskaa.

- Se on ihan mahtava muija. Ollaan tehty biisejä yhdessä ja sanoitettu samoille tyypeille ja vaihdeltu niistä vertaistukea hyvässä mielessä. Se on ihan ykköstyyppi, Paula kertoo.

- Ihan mahtava päivä levyttää Mariskan kanssa, Mira jatkaa.

Koko Show - ja Toivo -kappaleilla taas kuullaan yhtyeen hovisäveltäjä-tuottaja Jori Sjöroosin lauluosuuksia. Lisäksi Jeesus ei tule oletko valmis -kappaleella Paula soittaa jousiosuuksia.

-Magentojen (Jori Sjöroosin yhtye Magenta Skycode) levyllä olen soittanut jousia mutta tämä eka kerta PMMP:n levyllä, Paula kertoo.

- Maan huippuviulistit ovat kehuneet häntä, Mira huomauttaa väliin.

- Siinä ei ole mitään järkeä, ihan syyttä. Ihan paska olen, mutta kai se Jorille kelpasi, kun se siel levyllä on, Paula naureskelee.

PMMP:n Rakkaudesta-albumi soi tällä viikolla YleX:nPMMP:n makaaberi tanssi rakkauden ja toivon puolestaPaulan ja Miran haastattelupätkiä voi kuunnella vielä tänään ja huomenna Uuden musiikin aamu- ja iltavuorossa.

Lähteet: YleX