Hyppää pääsisältöön

Karl Lagerfeld käytännössä varasti kissansa - katilla nyt jo kaksi omaa palvelijaa

Rikkaat ovat joskus outoja.

Karl Lagerfeld // Kuva: EPA / CHRISTOPHE KARABA

Valkohiuksinen Karl Lagerfeld on arvostetun Chanel -muotitalon keulahahmo. Pariisissa majaansa pitävä mies on nyt tuoreessa haastattelussa kertonut käytännössä varastaneensa lemmikkinsä tunnetulta miesmallilta.

- Babtiste [Giaconi] jätti kissansa kahdeksi viikoksi hoitooni jo jouluna, mutta kieltäydyin antamasta kissaa takaisin. Hän oli vaan liian söpö.

Nyt pörröinen otus on Lagerfeldin ja viettää kissanpäiviä Pariisissa.

- Kissalla on vahva persoona. Hän lounastaa kanssani ruokapöydällä, mutta hänellä on edessään oma ruokansa. Ei hän minun ruokaani koske, hän ei vaan halua syödä lattialla. Hän nukkuu tyynyn alla ja osaa jopa käyttää iPadia. Kissalle on kaksi henkilökohtaista palvelijaa, yksi yölle ja yksi päivälle.

Lagerfeld on kertonut, ettei palvottu vitivalkoinen otus kävele koskaan Pariisin likaisilla kaduilla. Katista pidetään myös äärimmäisen tarkkaa päiväkirjaa, johon merkitään kaikki sen tekemiset Lagerfeldin ollessa pois. Nyt jo 600 -sivuiseen päiväkirjaan merkitään myös kissan tunnetilat päivän mittaan.

Lagerfeld tunnetaan pienistä outouksistaan. Huippusuunnittelija ei mm. juo mitään muuta kuin Coca-Cola Lightia. Miehen mielestä lämpimät juomat, kuten kahvi, ovat outoja ja siksi kokista hujahtaakin nassuun 10 tölkkiä päivässä. Joka ikinen päivä. Mies ei myöskään kuntoile - hän uskoo, että kun sitä kerran nuorena teki niin se riittää. ”Kuntoilin paljon kun olin hyvin nuori ja kaikki mitä tekee nuorena jää voimaan.” on Lagerfeld tokaissut kuntoilustaan.

Lähteet: Jezebel