Hyppää pääsisältöön

Palkittu laulajatar oikeuden eteen maksamattomista veroista - vuodeksi vankilaan?

Fugees -yhtyeestä tuttu Lauryn Hill on joutunut pulaan.

Yksityiskohta vuonna 1998 julkaistun The Miseducation of Lauryn Hill -albumin kannesta

Grammy-palkittu Lauryn Hill muistetaan Fugees -yhtyeestä, sekä soolomateriaalistaan. Nyt naista kuitenkin uhkaa linnatuomio, sillä hän ei ole maksanut veroja pieneen toviin. Yhdysvaltain verohallinnon mukaan Hill tienasi vuosina 2005 - 2007 1,6 miljoonaa dollaria, muttei maksanut tuloistaan senttiäkään valtiolle.

Rahoilla ostettiin varmaan ruokaa laulajattaren lapsikatraalle, muksuja kun löytyy nurkista jo kuusi kappaletta. Tuorein, Micah, on vielä alle vuoden vanha. Muiden tenavien isä muuten on legendaarisen Bob Marleyn poika, Rohan Marley, Onpahan ainakin musiikki lapsilla verissä.

Hill saapuu oikeuden eteen kuun lopulla ja saattaa saada jopa vuoden vankilatuomion, sekä 100 000 dollarin sakot jokaisesta syytekohdasta.

Lähteet: US Magazine