Hyppää pääsisältöön

YouTube täyttyy suorista keikkalähetyksistä - viikonloppuna Radiohead, RHCP ja 54 muuta bändiä

Nauttiakseen tämän vuoden Bonnaroosta ei tarvitse lähteä Jenkkilään. Voi vaan katsoa festivaalin keikkoja YouTubesta.

Bonnaroo 2012 // Kuva: bonnaroo.com

Yhdysvalloissa, Tenneseen osavaltion mailla, järjestetään tänä viikonloppuna Bonnaroo 2012 -musiikkifestivaali ja iso osa tapahtuman keikoista on nähtävillä YouTubesta - ihan suorina lähetyksinä.

Tänään perjantaina netissä on tarjolla peräti 21 keikkaa, mm. Two Door Cinema Club (klo 23:15 Suomen aikaa), Foster The People (klo 04:45 Suomen aikaa), sekä perjantain pääesiintyjänä Bonnaroon lavalle kipuava Radiohead (klo 06:00 lauantai-aamuna Suomen aikaa).

Lauantai-iltana keikat streamataan mm. Temper Trapilta (klo 23:00 Suomen aikaa), Santigoldilta (klo 03:00 Suomen aikaa) ja Red Hot Chili Peppersiltä (klo 06:00 sunnuntai-aamuna Suomen aikaa).

Sunnuntai-iltana on sitten mahdollisuus ottaa vähän rennommin ja hengailla rennosti vaikka Ben Folds Fiven (klo 01:00 Suomen aikaa), Bon Iverin (klo 01:45 Suomen aikaa), The Shinsin (klo 02:30 Suomen aikaa) ja YleX:lläkin musisoimassa käyneen jenkkiyhtye Fun.:in (klo 04:00 maanantai-aamuna Suomen aikaa) tahtiin.

Tämän vuoden Bonnaroo on järjestyksessään yhdestoista. Tapahtuman nimi juontaa 70-luvulle, jolloin slangisana bonnaroo tarkoitti huippuhetkiä. Festivaalin livestream löytyy osoitteesta www.youtube.com/user/BonnarooMusicFest ja aikaeroa on 8 tuntia.

Lähteet: bonnaroo.com