Hyppää pääsisältöön

Brädi: En liputa itseäni naistennielijänä

Räppärin uusi single ”Lämpöö” avasi YleX Iltapäivän Rytmibarometriviikon tyylikkäästi, sillä peräti 70 prosenttia kuulijoista näytti kappaleelle vihreää valoa.

Kuvassa räppäri Brädi, joka kävi YleX Iltapäivän Rytmibarometrivieraana. // Kuva: Timo "Timppa" Launonen

Brädin Lämpöö vie kuulijan yökerhoon ja aamuöisiin pokaustunnelmiin. Aino ja Jenny halusivat tietää, kuinka sulavaksi naistenmieheksi artisti itsensä mieltää kerran on aiheesta tehnyt myös kappaleen.

- Mulla on lähipiirissä tosi sulavia tyyppejä, mutta en mä kyllä itseäni ole koskaan naistennielijäksi ole liputtanut.

Artisti kertoi haastattelussa olevansa Island pop -genren suuri fani, jota edustavat artistit kuten esimerkiksi Sean Kingston. Tämä kuuluu vahvasti myös uudessa singlessä, jossa kuullaan myös Redramaa. Brädin mukaan kyseisen vierailijan valinta kappaleeseen oli luonnollinen.

- Tätä biisiä tehdessä olin saarelaispoppipäissäni, mutta halusin kuitenkin hiphop -elementtejä mukaan, kun räppiä tässä tehdään. Mä yritin vangita sitä island -soundia ja Lasse (Redrama) on oiva mies siihen, artisti kertoo.

Haastattelussa saatiin myös vihjettä siitä, milloin mahdollisesti Brädin toinen studioalbumi näkee päivänvalon. Räppäri suostui raottamaan verhoa hieman uutta albumia odottaville faneilleen.

- Ei ole julkaisupäivämäärää, mutta vanha klassikkolupaus ”syssymmällä” pitää varmasti kutinsa. Ei tarvitse uutta kymmentä vuotta odotella.

Kuuntele Brädin haastattelu kokonaisuudessaan alta!