Hyppää pääsisältöön

Take That ja George Michael luovat olympiaspektaakkelin

Lontoon kesäolympialaiset huipentuvat tähtinimiä vilisevään kattaukseen, kun elokuun päätösseremoniassa lavalle astelevat Take That, The Who, George Michael ja Emeli Sande.

Take That esiintyy olympialaisten päätösseremoniassa.

Vaikka olympialaiset eivät ole vielä edes alkaneet, odottavat monet jo niiden päättymistä. Neljän vuoden välein järjestettävän, tänä kesänä Lontoossa kisailtavan urheilun supertapahtuman päätösjuhla on perinteisesti maailman luokan show - niin hypeltään kuin esiintyjäkaartiltaan.

Vuosi 2012 ei ole poikkeus, kun brittimusiikin supernimet The Who, George Michael, Take That, sekä Emeli Sande esiintyvät yli kaksituntiseksi suunnitellussa spektaakkelissa. Englantilaisen Daily Mirrorin mukaan järjestäjät halusivat päättöseremoniaan neljä suuren luokan artistia, jotka peilaisivat brittimusiikkia viideltä viime vuosikymmeneltä ja siten vetoaisivat yleisöön lapsista vaareihin.

Täysin virheettä ei tapahtuman suunnittelu järjestäjätaholta tosin sujunut, sillä The Whon keulamies Roger Daltrey kertoi viime kuussa myös yhtyeen 1978 menehtyneen rumpalin Keith Moonin saaneen kutsun pitoihin.

Lähteet: Daily Mirror