Hyppää pääsisältöön

Poets of the Fall -laulaja: On tärkeää näyttää hyvältä

Poets of the Fall esiintyy Provinssirockin YleX Stagella perjantaina 15. kesäkuuta klo 18.30.

Poets of the Fall -yhtyeen Marko Saaresto

Yhtyeen laulajan Marko Saareston mielestä on tärkeää näyttää hyvältä lavalla. Miehen esiintymisasuun kuuluvat muun muassa silinterihattu, puuhka ja näyttävät meikit.

- Kyllä se on itelle tärkeää. Oon sellainen fiilispukeutuja ja kun menee tohon bändipuuhaan, niin se esiintymisluukki on tärkee. Se on tavallaan roolihahmo, jonka mä kiskasen päälle. Sit mun on kiva mennä lavalle tekemään kaiken maailman juttuja. Se antaa enemmän mulle ja yleisölle. Mä voisin tietysti tehdä sen myös farkuissa ja t-paidassa, mut se vaan tuntuu jotenkin kokonaisemmalta näin, Saaresto perustelee.

Markon mahtavimmat Provinssi-muistot liittyvät yhtyeen uran alkuaikoihin.

- Mä luulen että se oli ihan ensimmäinen Provinssi-keikka. Me oltiin niin tuore bändi vielä silloin, se oli meidän ekan kiertueen aikana ja me mentiin suoraan päälavalle. Se oli aikamoinen elämys. Se on tärkeä muisto ja tärkeä festari. 2005 vuoden keikka päätyi myös Mitä missä milloin -kirjaan, se oli aika siistii, laulaja hehkuttaa.

Saaresto haluaisi nauttia festaritunnelmasta tänä vuonna myös yleisön puolella.

- Mä toivon että me ehdittäis ainakin tunti tai pari vielä oman keikan jälkeen fiilistellä siellä. Se varmaan selviää paikan päällä, mitä mä ehdin tehdä siellä, keulakuva kertoo.

Poets of the Fallin keikkaa voi seurata suorana YleX Areenasta.

Lähteet: YleX