Hyppää pääsisältöön

Provinssirockin keikkoja voi katsoa myös televisiosta

Yle Live esittää tulevana viikonloppuna Provinssirockissa nähtyjä keikkoja.

Yleisöä Provinssirockissa // Kuva: YleX

Provinssirock 2012 pärähtää käyntiin huomenna ja YleX on tänäkin vuonna tiiviisti mukana. Ylex-stagen teltassa nähtäviä keikkoja esitetään myös TV2:lla viikonlopun aikanaa. Ohjelmia luotsaa YleX:ltäkin tuttu Veli Kauppinen, joka sekä juontaa että toimittaa artistihaastatteluja.

Lauantaina klo 20:30 alkavassa ohjelmassa nähdään parhaimpia keikkoja YleX-stagelta perjantailtailta ja lauantailta. Lavalla nähdään muun muassa Example, joka kuuluu festarin suurimpiin kiinnityksiin. Brittiläisen laulaja-räppärin lisäksi lauantain ohjelmassa nähdään lauantain Renegade Electro Stagen esiintyjiä sekä artistihaastatteluita.

Sunnuntaina TV2:lla nähdään kaksi ohjelmaa. Klo 14:30 käyntiin pärähtävässä ohjelmassa nähdään muun muassa Notkean Rotan keikka suorana, Bat For Lashesin ja French Filmsin keikat sekä artistihaastatteluita. Illalla klo 20:15 nähdään Freemanin keikka ja haastattelu.

YleX-stagen muihin esiintyjiin kuuluvat muun muassa M83, Justice LIVE sekä Poets of the Fall. Voit seurata Provinssirockin tapahtumia tiiviisti YleX:n nettisivuilta.

Lue myös:

Provinssi-esiintyjät kertovat: Näin festivaali on muuttunut vuosien varrella

Lähteet: YleX, Yle