Hyppää pääsisältöön

Jani Toivolan hätä Pori Jazzeilla: Suoritin ”tehtäväni” mukiin ennen Alicia Keysin keikkaa

YleX Iltapäivän Jenny ja Timppa kysyivät kansanedustaja ja Kesäkönsikokelas Jani Toivolalta näyttävintä kesäistä viuhahdusta, jonka mies on tehnyt.

Jani Toivola YleX:n vieraana // Kuva: Maria Rautio

Hetken kysymystä pyöriteltyään hyväntuulinen Toivola muisti muutama vuosi sitten Pori Jazzeilla tapahtuneen tilanteen.

- En tiedä voiko kansanedustaja tämmöistä puhua, mutta kerrotaan nyt kuitenkin. Tästä on jo aikaa useampi vuosi, kun Alicia Keys oli Pori Jazzeilla esiintymässä. Se oli siihen aikaan kuuminta hottia ja me oltiin ajoissa linnoittauduttu sinne lavan eteen, Toivola aloittaa.

Kuuma päivä ja nesteytys kuitenkin tekivät tehtävänsä.

- 20 minuuttia ennen kuin Alicia tulee lavalle, tunnen että pitäisi päästä vessaan. 10 minuuttia puntaroin ja laskeskelin, että ehdinkö mä sinne ja jos jätän paikkani, niin saanko sen takaisin. Lopulta mä päädyin siihen, että suoritin tehtäväni kaverilla olevaan McDonaldsin puolen litran mukiiin, Toivola naureskelee.

Kuuntele haastattelu alla.

Lähteet: YleX Iltapäivä