Hyppää pääsisältöön

Suomalais-ranskalainen bändi: Näin pärjäät puolen vuoden Euroopan-matkasta tonnilla

Himoartistihaastattelussa käynyt Eva & Manu lähtivät kiertämään Eurooppaa 1 200 euron budjetilla.

Eva & Manu YleX:n vieraana // Kuva: Maria Rautio

Jyväskyläläisen Eeva Louhivuoren ja pariisilaisen Emmanuel LeudicinEva & Manu -yhtyettä ei olisi kaksikon mukaan olemassa ilman matkustelua. Travel in Music -blogia pitävä pariskunta lähti kiertämään Eurooppaa 1 200 euron budjetilla, josta oli vielä 200 euroa jäljellä matkan loputtua.

- On paljon asioita, joita ei tarvitse ostaa, mitä kuitenkin tulee osteltua koko ajan. Kun meillä ei kerta kaikkiaan ollut rahaa, niin ei voitu ostaa mitään, Eeva kertoo YleX:n Tytti Shemeikkan haastattelussa.

- Kannattaa myös heittää luottokortti mäkeen. Ruokabudjettiin ei kajottu, koska meille on tärkeää syödä hyvin, Manu jatkaa.

Säästeliäässä elämässä oli toki kääntöpuolensa.

- Vaikeinta oli luopua ulkona käymisestä. Helpointa tavata uusia ihmisiä on lähteä ulos ja ottaa pari drinksua. Totta kai löysimme sitten muita keinoja tavata ihmisiä, mutta isoihin menomestoihin ei voitu mennä, Manu myöntää.

- Rakastan kahvia, joten minulle oli vaikeinta kun en saanutkaan joka päivä neljää kuppia kahvia, Eeva naureskelee.

Voit himoita Eva & Manun Feet in the Water -kappaletta täällä. Jos kappale nousee viikon himotuimmaksi, yhtye lupasi Manun laulavan kokonaisen biisin suomeksi.

Lähteet: YleX