Hyppää pääsisältöön

Ekoblingiä katossa, kaulalla ja korvissa

Näissä koristeissa materiaalina oli vanha virolainen satukirja ja inspiraationa geometriset muodot joiden säännönmukaisuus pehmenee vanhan paperin ja 1970-lukulaisen väripaletin kautta.

Alunperin ajattelin tehdä suuren paperikristallikattokruunun. Muutaman illan tv:n ääressä nyherrettyni tajusin, että alkavan kesäloman voisi käyttää muutenkin. Tämän projektin voisi jättää marraskuun pimeisiin iltoihin, mutta se vei mukanaan.

Paperitimantit taitellaan kahdesta eri kappaleesta- Liimaaminen, taittelu ja kasaaminen veivät hieman enemmän aikaa kuin ajattelin. Sitäpaitsi satukirjassa oli vain kymmenen sivua. Materiaalikin loppui kesken.

paperitimantti

 

mobile

paperitimanttiVärikkäimmät kivet koristavat mobilessa työhuoneen kattoa. Alunperin ajattelin ripustaa ne vanhaan lampunvarjostimen runkoon, mutta varjosin osoittautui läpimitaltaan liian ahtaaksi.

Aika monesti käy näin. Lähtökohta tekemiselle saattaa olla hyvin erilainen kuin lopputulos. Ongelmia ilmenee, mutta sitten luovuus tulee peliin ja kompromisseja tapahtuu.

Mutta mitäpä timanteista muuta? No tietenkin kaulanauha ja korvakorut, eli aitoa ekoblingiä.

korvakorut

kaulakoru

kaulakoru

 

Linkit:

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua