Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Laura Närhen kappaleesta Tuhlari?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Laura Närhi // Kuva: Tomi Mikola

Kuka? Laura Närhi: Tuhlari

Mitä? Alun perin Kemopetrol-yhtyeen solistina tutuksi tullut Laura Närhi julkaisi vuonna 2010 soolodebyyttialbuminsa Suuri sydän, josta tuli jättimenestys. Levy myi platinaa. Nyt kirkkonummelalaislähtöinen laulaja valmistelee toista albumiaan, jolta kuullaan tänään esimakua YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa. Albumin on tarkoitus ilmestyä vielä tämän vuoden puolella.

Oman materiaalin työstämisen ohessa Närhi on tehnyt oman versionsa Tehosekoittimen kappaleesta Hetken tie on kevyt, joka soi Aku Louhimiehen Vuosaari-elokuvassa.

Hä? Laura Närhellä on selvästikin luova kausi meneillään. Nainen äänittää parhaillaan toista studioalbumiaan ja on postaillut virallisille Facebook-sivulleen muun muassa hedelmistä muodostettuja hymynaama-asetelmia.