Hyppää pääsisältöön

Röllin matikkapäässä on parantamisen varaa

Rölli antaa demonstraation Rölli Rupeltajan laskentametodeista.

Rölli käyttää kiviä apunaan selittäessään, kuinka yhteen- ja vähennyslaskut toimivat. Rölli on kuitenkin innoissaan ottanut juuri laiturin päälle laittamansa kivet, joilla on tarkoitus pitää laituri paikallaan.

Laskeminen ei oikein onnistu toivomalla tavalla. Rölli ei jää miettimään epäonnistumistaan vaan säntää laittamaan kiviä takaisin laiturin päälle.

Teksti: Alex Anttila

Kommentit
  • Haapa klapisee ja sumu pitää ääntä Tiina Harpfin lastenkuunnelmissa

    Tiina Harpf jätti puumerkkinsä Lasten Radion seikkailuihin

    Mustan myllyn mestari ja Velhojuuri ovat esimerkkejä Yle Areenassa olevista lastentuotannoista, jotka Tiina Harpf ohjasi Yleisradiolle 1980-luvulla. Harpfin kuunnelmat klapisevat, helisevät, ja joskus niissä soi aimo annos hiljaisuutta. Juonenkäänteistä löytyy mustaa magiaa ja noitavainoja sekä seikkailunriemua. Päähenkilöitä johdattaa usein uteliaisuus.

  • Reino Paasilinna – kiisteltyjen ohjelmien toimittajasta Ylen kiistellyksi pääjohtajaksi

    Toimittaja Reino Paasilinnasta Ylen toimitusjohtajaksi.

    Reino Paasilinna (s. 1939) oli Yleisradion toimittaja ja myöhemmin myös pääjohtaja, jonka toimittamat ohjelmat synnyttivät keskustelua ja lehtiotsikoita. Ohjelmat olivat usein myös sellaisia, jotka eivät miellyttäneet Yleisradion johtoa. Artikkeliin on koottu joitakin esimerkkejä Reino Paasilinnan toimittamista ohjelmista.

Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto