Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Matisyahu!

Sunshine häikäisi YleX Iltapäivän kuuntelijat ja ampaisi voittoon – kipan mitalla.

Kuvassa juutalaistaustainen reggae ja vaihtoehtorock -artisti Matisyahu vielä silloin kun miehellä oli pitkä parta. // Kuva: www.matisyahuworld.com/

Rytmibarometri-viikko tarjosi jälleen kattavan nipun uutta musiikkia. Suomea edustivat aina niin ihastuttava Laura Närhi sekä vaasalaisten nuorten miesten miehittämä Sturm und Drang. Jenkkilästä mukaan saatiin reggaemies Matisyahu ja viikon eksoottisin osallistuja Tacabro purjehti Rytmibarometri-taistoon Sisiliasta saakka.

Kansa peukutti – hieman ehkä yllättäen – viikon Rytmibarometri-voittajaksi juutalaistaustaisen Matisyahun. Kipasta ja parrastaan luopunut nykyinen vetyperoksidiblondi hurmasi kuuntelijat uudella kappaleellaan Sunshine, joka sai 73 prosenttia yläpeukkua.

Taidokkaimmin kappaletta kommentoi Jenspa:

"Aivan mahtava biisi! Sai kyllä koko kropan jammailemaan ja pyllyn pyörimään huolimatta toissapäiväisen sambakarnevaali lihas jumituksen. Aivan ihanaa. Tätä lisää <3"

Aurinkoista juhannusta Jenspa ja onneksi olkoon!