Hyppää pääsisältöön

Jack White ei lämpene digi-musiikille

Blues-mies Jack White ei diggaa "näkymättömästä" musiikista.

Jack White

BBC:n haastattelussa The White Stripes -yhtyeen entinen nokkamies kertoo nauttivansa enemmän vinyylilevyistä niihin liittyvän romantiikan takia. Digitaalisen, "näkymättömän" musiikin kanssa herra tuntee jonkun toisen olevan ruorissa.

- Vasta avatun vinyylilevyn tuoksu... Vinyylien kuuntelu kokonaisuudessaan on jo kokemus. Jos emme näe liikkuvia osia, kadotamme sen romanttisuuden, White analysoi vinyylin ja digitaalisessa muodossa olevan musiikin eroja.

- iPodeista laulamisessa ei ole tippaakaan romantiikkaa!

Herra myös todellakin seisoo sanojensa takana - Whiten perustama Third Man -levy-yhtiön pääasiallinen julkaisuformaatti on viinyyli.

Lähteet: BBC, NME