Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet will.i.amin kappaleesta This Is Love?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Artisti Will.I.Am nostamassa hattua. Hattu ei ole vielä noussut, mutta sormet ovat lakin lierillä. Ironiset rillit nokallaan. // Kuva: Reuters / Chris Pizzello

Kuka? will.i.am: This Is Love

Mitä? YleX Iltapäivä esittelee tänään uutta musiikkia The Black Eyed Peas –yhtyeen riveistä tutulta will.i.amilta. Artisti valmistelee parhaillaan neljättä studioalbumiaan #willpower, jonka on tarkoitus ilmestyä syyskuussa. Kappaleessa lauluosuudet hoitaa hollantilainen laulaja-lauluntekijä Eva Simons. This Is Love –kappaletta on ollut tuottamassa Swedish House Mafia DJ Steve Angello.

Hä? will.i.am on oman musiikkiuransa ohella tehnyt näyttävän uran myös tuottajana. Mies on tuottanut muun muassa Michael Jacksonia, Justin Bieberiä, Britney Spearsia ja Rihannaa.