Hyppää pääsisältöön

Haluan esitellä mahdollisesti tulevan suosikkiartistisi!

Into the Wild biisissä on täydellinen vihellysriffi. Tätä et halua päästäsi pois.

Artisti LP mustavalkoisessa kuvassa. Paksut kiharat hiukset. Katsoo vasemmalle. // Kuva: Warnerbrosrecords.com

LP: INTO THE WILD

LP eli Laura Pergolizzi on ehtinyt jo työskennellä musiikkibisneksessä hyvän aikaa. Mm. Christina Aguileralle ja Rihannalle biisejä säveltänyt lahjakkuus on ehtinyt julkaisemaan pari omakustannelevyä, mutta nyt on hänen vuoronsa astua parrasvaloihin.

LP:n tuoreelta EP:ltä (heh!) löytyvä, tehona soiva, Into the Wild on biisi, joka on kaikin tavoin täydellinen kappale. Se sisältää tarttuvan vihellyskoukun, viidakkorummuttelua, voimauttavan kertosäkeistön ja elämää suurempaa tunnelmointia persoonallisen laulajan voimin. Jos loppuvuodesta julkaistavan debyyttilevyn materiaali on yhtä kunnianhimoista, tulee kyseinen levy löytymään lukuisilta vuoden parhaat albumit listauksilta.

Musiikkia kaikille, jotka rakastavat artisteja Bat For Lashes, Florence + the Machine, St. Vincent ja Lana Del Rey. LP voi hyvin olla uusi suosikkiartistisi!

Kuuntele näyte: