Hyppää pääsisältöön

Homofobiasta syytetyn hiphop-kollektiivin jäsen: Ensimmäinen rakkauteni oli mies

Frank Oceanina tunnettu hiphopin monitoimimies julkaisi Tumblr-sivuillaan tekstin, jossa kuvaili tunteikkaasti ensimmäistä rakastumistaan.

Frank Ocean // Kuva: Creative Commons / Swisscheese

Muun muassa Justin Bieberille kappaleita rustannut ja Odd Future Wolf Gang Kill Them All -hiphop-kollektiivin jäsen Frank Ocean kirjoitti Tumblr-sivuillaan tavanneensa neljä kesää sitten erään miehen.

- Olin 19-vuotias, kuten hänkin. Vietimme sen ja sitä seuraavan kesän yhdessä. Melkein joka päivä. Suurimman osan päivästä näin häntä ja hänen hymynsä. Kun tajusin olevani rakastunut, se oli toivotonta enkä voinut paeta sitä. Se oli ensimmäinen rakkauteni. Se muutti elämäni, mies kirjoittaa.

Miehen parin viikon päästä julkaistavan ensimmäisen sooloalbumin, Channel Orangen kerrotaan myös sisältävän useita rakkauslauluja, jotka ovat osoitettu miehelle.

Rakkaudentunnustus ainakin pyyhkäisee Odd Future -kollektiiviin kohdistuneet homofobiasyytökset kauemmas. Kollektiivi muun muassa bännättiin esiintymästä festareilla Uudessa-Seelannissa, koska heidän sanotusten kerrottiin loukkaavan homoseksuaaleja.

Odd Futuren Tyler, the Creator kannusti kaveriaan Twitterissään.

- Mun isoveli viimeinkin hemmetti teki sen. Olen ylpeä hänestä, koska tiedän että toi paska on vaikeeta.

Lähteet: YleX