Hyppää pääsisältöön

Pillejä pussiin laittavan Swedish House Mafian Ingrosso Weekend Festivalille

Swedish House Mafia -kollektiiviin kuuluva Sebastian Ingrosso nähdään Espoossa elokuussa.

Sebastian Ingrosso // Kuva: www.facebook.com/sebingrosso

Sebastian Ingrosso päättää Espoon Luukin kartanon ulkoilualueella ensimmäistä kertaa järjestettävän Weekend Festivalin lauantaina 18. elokuuta.

Ingrosson lisäksi uusina kiinnityksinä julkaistaan mm. Heikki L:n ja Alex Kunnarin Summer Soundin erityissetti. Lisäksi Weekend Festivalin DJ-lavalla nähdään mm. Heavy Weight DJ's -kollektiivi, Mixxed DJ's ja Summer Heat klubilta tuttu Housemotion, sekä monia muita kotimaisia ja ulkomaisia huippu DJ:tä. Loput DJ-lavan artistit pävitetään Weekend Festivalin kotisivuille heinäkuun aikana.

Weekend Festivalilla juhlitaan 17.-18.elokuuta. Aiemmin julkaistuja esiintyjiä ovat muiden muassa Hurts, David Guetta, Carpark North, Donkeyboy ja Skrillex. Kotimaisista bändeistä festarilla nähdään muiden muassa Nimetön, Cheek sekä Poets Of The Fall.