Hyppää pääsisältöön

Mahtuvatko lihakset ja järki samaan vartaloon?

Mr. Serena -bodykilpailun showkierroksella udeltiin kehonrakentajien mielipiteitä lajiin liittyvistä stereotypioista. Entäpä onko bodattu mies seksikäs? Kilpailutuomarina toimineella Wilma "Hantta" Schlizewskillä oli vastaus valmiina.

"Jos voittaisin lotossa, ostaisin kaksituhatta bodaria kotiin ja tuijottaisin niitä aamusta iltaan. Mikään ei ole maailmassa ihanampaa kuin mies, jolla on lihakset." Wilma Schlizewski ei peitellyt intohimoaan kehonrakentajiin.

Vuonna 1992 vesipuisto Serenassa järjestetty Mr. Serena -bodykilpailu herätti mielipiteitä myös vesipuiston kävijöiden keskuudessa. Bodarit joutuivat perustelemaan harrastuksensa mielekkyyttä ja paljastamaan mitä mieltä he ovat lajiin vahvasti liittyvistä stereotypioista.

"Sehän on niin, että kun hauislihas kasvaa niin aivot pienenee", veisteli kehonrakentaja Jari-Pekka Pulkkinen.