Hyppää pääsisältöön

Michael Monroe Ruisrockin synttärispektaakkelistaan: Tätä lahjaa arvostin eniten

Michael Monroe vietti omien sanojensa mukaan elämänsä parhaimmat synttärit lauantaina Ruisrockissa.

Michael Monroe Ruisrockissa 2012 // Kuva: Tomi Mikola

YleX:n tavoittama rocklegenda menee edelleen kananlihalle ajatellessaan lauantaista keikkaa.

- Aivan mielettömät fiilikset jäi, mä oon vieläkin ihan pihalla siitä miten makeeta se oli. En oo ikinä tuntenyt yleisöstä sellaista vibaa, siinä oli niin voimakas ja vahva tunne. Suurta rakkauden ja positiivisuuden valon voimaa, että vieläkin sulattelen sitä.

Parhaita hetkiä miehen mukaan keikalla oli monia.

- Jännitin hirveästi mun ja Jenni Vartiaisen esiintymistä Missä muruseni on -kappaleessa, koska lauloin ekaa kertaa suomeksi. Apocalyptica teki siihen lennosta jousisovituksen, kun treenattiin biisiä vähän ennen keikkaa. Oli suuri kunnia, että Jenni tuli kahden vuoden tauon jälkeen tämän yhden vedon vetämään, Monroe ylistää.

Räppäreitä, rokkareita ja lohikäärmekeppi

Lavalla pistäytyivät myös muun muassa Paleface, Redrama, Tommy Lindgren ja Mikko Herranen.

- Räppärit oli ihan mielettömiä, kun ne tuli vetää sen Rapper’s Delight. Ne on tosi kovii jätkiä. Ja Mikko Herranen Dead, Jail or Rock’n’Roll… Jumankauta se on kova jätkä, mun äitikin on ihastunut siihen täysillä, hyväntuulinen rokkari naureskelee.

Oman ylistyksensä sai lavalle keikan lopussa noussut, Hanoi Rocks -aikojen bändikaveri Nasty Suicide.

- Nasty Suicide ja Million Miles Away… Siinä oli taikaa ilmassa, se oli tyylikäs ja upea finaali koko jutulle.

Materiaalisesti ajateltuna parhaimman lahjan mies sai juurikin Nastyltä ja tämän vaimolta.

- He antoivat mulle sellaisen kävelykepin, joka mulla oli siellä lavalla. Se on niin magee, siinä on lohikäärmeen pää… Coolein keppi mitä oon pitkään aikaan nähnyt, ja olihan siinä pieni vihjaisu siitä, että oon jo vanha mies, Monroe naurahtaa.

Upean keikan voi katsoa alta!

Lähteet: YleX