Hyppää pääsisältöön

Michael Monroe demottamassa Helsingissä: Dregenin myötä yleissoundi muuttunut

Koko viikon uusia biisejä yhtyeensä kanssa Helsingin treeniksellä työstänyt Michael Monroe lupailee YleX:lle uuden levyn ilmestyvän ensi keväällä.

Michael Monroe ja Dregen Ruisrockissa // Kuva: Tomi Mikola

YleX tavoitti Suomen legendaarisimman rokkarin Michael Monroen kesken lauludemotusten.

- Kerrankin ollaan samassa paikassa koko bändi, kun kaikki kuitenkin asuu ympäri maailmaa. Tää viikko tehdään Ilosaarirockiin asti biisejä ja työstetään matskuu niin, että päästään studioon syksyllä tai syystalvella. Levy olisi tarkoitus saada ulos ens keväänä, Monroe kertoo.

Uusi materiaali poikkeaa yhtyeen edellisestä menestysalbumista, Sensory Overdrivestä miehistönvaihdosten johdosta.

- Soundissa on tietynlainen ero, nyt kun Dregen on Gingerin sijasta bändissä. Edellinen levy vakiinnutti meidän soundin, mutta Dregenin myötä nykyinen soundi on enemmän trashimpaa, MC5-The Stooges -tyyppistä. Gingerin soundi taas oli enemmän metallinen. Yleissoundissa on blues-punk-vaikutteita enemmän, Monroe kuvailee.

Lähteet: YleX