Hyppää pääsisältöön

Haloo Helsinki! vaihtaa levy-yhtiötä ja ottaa enemmän vastuuta kuin koskaan ennen

Haloo Helsinki! avasi Ilosaarirockin Sulo-klubin tänään perjantaina.

Haloo Helsinki! // Kuva: Tomi Mikola

Kyseessä oli juhlakeikka, sillä bändi palkittiin platinalevyillä.

- Tosi jees fiilis jäi. Ensimmäinen kerta Ilosaarirockissa ja odotukset kyllä täyttyivät. Hienoa että jengi nautti ja me nautittiin, laulaja Elli intoilee.

Haloo Helsinki! arvostaa platinaa suuresti.

- Se merkitsee paljon. Se on musta hienoo, että se on tullut 15 kuukauden aikana, että koko ajan jengi on löytänyt meitä ja kuuntelee ehkä tulevaakin levyä, Elli juttelee.

Bändin kitaristi Leo tietää, että menestys on monien asioiden summa.

- Kyllä keikkailulla on erittäin suuri merkitys ja tietysti Maailman toisella puolen -kappale, joka oli meidän läpimurtohitti on vaikuttanut, Leo kommentoi.

Yhtye tekee parhaillaan uutta albumia, jonka he julkaisevat uuden levy-yhtiön kautta. EMIltä Ratakselle siirtynyt poppoo tekee silti edelleen yhteistyötä samojen luottohenkilöiden kanssa.

- Hyvältähän se tuntuu. Vanhasta levy-yhtiöstä henkilöitä vaihtoi Ratakselle, niin haluttiin seurata niitä. Tärkeimmät tukihenkilöt pysyy samoina, muusikot perustelevat.

Uuden levyn myötä Haloo Helsinki! ottaa myös entistä enemmän vastuuta, sillä bändi tekee tällä kertaa ensimmäistä kertaa itse kaikki biisit.

- Paljon enemmän siinä on duunii, mut se on ihanaa. Siitä saa hirveet kiksit, kun saa tekstin valmiiksi. Hienoa että ollaan rohkaistuttu tekemään itse enemmän, Leo päättää.

Lähteet: YleX