Hyppää pääsisältöön

Stig: Festareilla on kiva kattoo muidenkin keikkoja ja tarkistaa, onko niillä yhtä hyvä meininki kuin meillä

Stig avasi tänään Ilosaarirockin Rentolavan.

YleX Aamun vieraana Stig

Suosionsa huipulla oleva muusikko iloitsee myös toisten menestyksestä. Karri Koira, GG Caravan, Elokuu ja monet muut tämän hetken kuumat nimet ovat Stigin tuttuja jo vuosien takaa.

- Mä oon tosi onnellinen siitä, kun noitakin kavereita on nähnyt monien vuosien ajan tuolla keikoilla ja nyt tää kevät on ollut sellainen, että hommat on loksahtanut kohdalleen. Folk-homma on ollut muillakin teemana kuin meillä ja räppijuttua on lähdetty viemään helpommin lähestyttävään suuntaan, Stig analysoi.

Kaveribändien suosio lämmittää Stigin sydäntä todella paljon.

- Kyllä tässä on sellainen kollektiivinen mielihyväntunne. Festareilla on kiva kattoo muidenkin keikkoja ja tarkistaa, onko niillä yhtä hyvä meininki kuin meillä ja kyllähän niillä on, mies kommentoi.

Lähteet: YleX