Hyppää pääsisältöön

Marilyn Manson: Minulla on vaikeuksia pitää Lady Gagasta

Rokkari Marilyn Manson myöntää, ettei hän oikein välitä Lady Gagan musiikista.

Marilyn Manson // Kuva: marilynmanson.com

Vaikka Lady Gaga on sanonut, että Marilyn Manson on vaikuttanut vahvasti hänen musiikkiinsa ja suostuteltua rokkarin mukaan tämän _Love Game -_kappaleen remixille, ei Manson lämpeä naislaulajan tuotannolle.

- Minulla on vaikeuksia pitää hänen musiikistaan. Se ei ole minun tyylistä musiikkia, vaikka pidän paljon samantyyppisestä musiikista. Pidän Kylie Minoguesta joskus. Pidän monista erikoisista asioista. Pidän Justin Timberlakesta enemmän kuin Lady Gagasta, musiikillisesti, Manson sanoo.

Marilyn Manson halusi kuitenkin tehdä selväksi, ettei suinkaan arvostele Lady Gagan persoonallisuutta.

- Tajuan mitä hän yrittää tehdä, ja arvostan sitä. Minusta se ei ole huono asia, vaan hyvä. Minä en kuitenkaan yritä luoda itselleni uutta tyyliä joka sekunti. Minusta se luo pientä painetta ja siitä ei tule pysyvää. Ihmiset haluavat samaistua yhteen tiettyyn asiaan.

Manson jatkaa, ettei hänellä ole kuitenkaan varaa arvostella Lady Gagaa.

- Hän on selkeästi menestynyt siinä, mitä hän tekee. Hänen musiikkinsa ei ole sellaista, mitä minä haluaisin kuunnella. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten pitäisi hänestä, Manson kuittaa.

Lähteet: Gigwise