Hyppää pääsisältöön

Rubik-mausteista tulokaslaulajatarta, No Doubtia ja Green Daytä – kuuntele viikon parhaimmat biisit!

Uuden musiikin iltavuoron arvovaltaiset musiikin asiantuntijat kokoavat viikon ehdottomat musiikilliset timantit yhteen juuri sinulle.

Uuden musiikin iltavuoro // Kuva: YleX / Juliana Harkki

YleX:n musiikkitoimittajat Venla Kokkonen ja Toni Laaksonen tietävät mitä kannattaa kuunnella. Helpottaakseen parhaan uuden musiikin löytämistä, he kokoavat joka viikko tämän hetken parhaat biisit Spotify-listaksi.

Tällä viikolla listalle ovat karsiutuneet muun muassa uusi suomalainen tulokaslaulaja Lara kappaleellaan Our Goal, joka Kotimaisen indielupauksen erilainen tuhkimotarinamyötä sai yhteistyökumppanikseen Rubik-yhtyeestä tutun Artturi Tairan. Toni Laaksonen kuvailee Laran debyyttilevyä näin: ”End Of Part One on erittäin väkevä pelinavaus ja sen perusteella voidaan odottaa suomalaiselle indiekentälle pitkäikäistä vahvaa tekijää Laran muodossa. Tämä ei jää tähän!”

Lisäksi uusia biisejään tarjoilevat ysärilegendat No Doubt ja Green Day. Ilosaarirockin yleisön tajunnat räjäyttäneen brittiläisen indieihanuuden The xx:n kappale Angels on myös listalle selviytynyt.

Spotify-listan voi käydä kuuntelemassa täällä! Vanhat listat taas löytyvät täältä.

Lähteet: YleX