Hyppää pääsisältöön

Brittirokkarin vieroitus vaikeutui – käskettiin poistumaan thaimaalaiselta klinikalta

Brittirokkari Pete Doherty ei onnistu vieroittumaan huumausaineista. Miestä pyydettiin poistumaan thaimaalaiselta vieroitusklinikalta.

Pete Doherty

33-vuotias Doherty on tunnettu päihderiippuvuudestaan ja mies on kirjautunut vieroitukseen lukuisia kertoja. Tällä kertaa tähti suuntasi suomalaistenkin suosimaan matkakohteeseen Thaimaahan vieroitushoitoon, kuten kerroimme kesäkuun lopulla. Hänet lähetettiin kuitenkin pois hoidosta, koska klinikan mukaan hän ei ollut valmis luopumaan huumeista.

- Pete vapautettiin terapeuttisista syistä. Kun joku ei ole valmis lopettamaan käyttämistä, on tärkeää pitää hoito-ohjelma eheänä muille asiakkaille, Chiang Maissa sijaitsevan klinikan johtaja Alastrair Morday sanoi.

Lähteet: Reuters