Hyppää pääsisältöön

RHCP sotkee liikennettä Tampereella

Red Hot Chilipeppersin tänään keskiviikkona nähtävää keikkaa arvioidaan seuraavan yli 30 000 ihmistä. Tämä sotkee myös liikennettä Tampereen keskustassa.

Red Hot Chili Peppers // Kuva: www.facebook.com/ChiliPeppers

Yle Uutiset kertoo, että Tampereen Rantatien parkkipaikat eivät ole käytettävissä ja Laukonsilta on suljettu muilta kuin lipun ostaneilta. Konsertin järjestäjä arvelee, että keskusta tulee olemaan melko ruuhkainen konsertin päätyttyä kello 23 aikaan.

RHCP:n keikkaa voi päästä kuuntelemaan melko läheltä aluetta, sillä kevyen liikenteen väylä aivan rannassa pysyy auki koko konsertin ajan. Sen kautta pääsee Ratinan rannassa oleville veneille, sekä uusille asuintaloille. Järjestysmiehet tosin valvovat aluetta.

Arvioiden mukaan konserttiin on tulossa yhteensä noin 30 000 ihmistä, joista noin puolet tulee Tampereen seudun ulkopuolelta. VR on lisännyt junavuoroja pääkaupunkiseudulta sekä konserttiin saapuville, että Tampereelta poistuville.

Lähteet: Yle Uutiset